عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مجوز احداث کارخانه #خودروسازی با ظرفیت تولید سالانه ۱۲۰ هزار دستگاه خودرو، در دو سال گذشته از سوی وزارت صمت صادر شد، اما آغاز عملیات اجرایی آن به دلیل تحریم های ظالمانه معطل مانده است. به گزارش پورتال خبری علیسبحانیفر، وی بیان داشت: با توجه به […]
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مجوز احداث کارخانه #خودروسازی با ظرفیت تولید سالانه ۱۲۰ هزار دستگاه خودرو، در دو سال گذشته از سوی وزارت صمت صادر شد، اما آغاز عملیات اجرایی آن به دلیل تحریم های ظالمانه معطل مانده است.
به گزارش پورتال خبری علیسبحانیفر، وی بیان داشت: با توجه به ظرفیتهای استان خراسان رضوی در حوزه تولید خودرو در تیرماه سال ۱۳۹۶ مجوز احداث کارخانه خودروسازی در سبزوار با سرمایه اولیه حدود پنج هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شد اما پروژه تاکنون به دلیل تشدید تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی، وارد فاز اجرایی نشده است.
نماینده دیار سربداران و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در این خصوص با اشاره به ظرفیت های استان در حوزه تولید با بیان اینکه پس از جلسات متعدد، سرمایهگذار پذیرفت که نسبت به ساخت کارخانه خودروسازی در سبزوار اقدام نماید، افزود: در دو سال گذشته مجوز ساخت این کارخانه با ظرفیت تولید سالانه ۱۲۰ هزار دستگاه خودرو به نام گروه بهمن از سوی وزارت صمت اخذ صادر شد و متاسفانه پس از گذشت چند ماه تحریم های ظالمانه علیه ایران اسلامی مجددا بازگشت.
علیسبحانیفر با بیان اینکه قرار بود که این کارخانه با مشارکت اروپاییها از جمله کشورهای اسپانیا یا ایتالیا با گروه بهمن احداث شود، بیان کرد: محدودیت افزایش تحریم های ظالمانه سبب شد که سرمایهگذار به دنبال تولید محصولی با مشارکت چینی ها برود که با یکی از شرکتهای صاحب برند وارد گفت و گو شد، اما متاسفانه تحریمها علیه جمهوری اسلامی افزایش یافت و سرمایهگذار خارجی نپذیرفت که برای ساخت اینکارخانه سرمایه گذاری نماید.
وی یکی از موانع بزرگ در مسیر احداث کارخانه خودرو سازی در سبزوار را بحث تحریمهای ظالمانه دانست و گفت: گروه بهمن به دنبال بود که خودروی دارای برند را در این شهرستان تولید کند تا محور تولیدات خود را صادرات قرار دهد.
نماینده دیار سربداران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ساخت کارخانه خودروسازی در سبزوار به دلیل تحریمهای ظالمانه معطل مانده و در آینده پس از کاهش محدودیتها یا برداشته شدن کامل تحریم ها، مجددا نسبت به مشارکت سرمایه گذار خارجی اقدام می شود.
نظرات